4

Typisk mig

I morgen skal jeg ligge hus til fagrelateret hyggeeftermiddag/-aften med alle kollegerne. Jeg glæder mig. Jeg har nok verdens bedste kolleger. Vi har det altid sjovt sammen. Der grines meget, fortælles drøngode historier og et par stykker af os er kendte for ikke at gøre en historie mindre kedelig, end den behøver at være, så der er virkelig noget at glæde sig til.

Det er så typisk mig, at få et anfald af massiv dovenskab. I stedet for at være i gang med sirligt at arrangere hjemmet i de rette folder, har jeg hele aftenen ligget oppe i sofaen og holdt mig på maven af grin over de to sjove teenagere, jeg har boende for øjeblikket. Jeg har valgt ikke at ænse vasketøjsbunkerne, nullermændene eller den sundhedsfare, der er forbundet med ophold her på matriklen. Jeg har grinet, hujet, hvinet og så grinet lidt mere.

I morgen formiddag får jeg frygteligt travlt, for lidt husmoderlig er man vel altid. Eller…?

Du vil sikkert også kunne lide