6

Ude er godt…

Retur fra det store “udland” må man konstatere, at sådan en rejse gør underværker, for influenzaen er på retur og resten af familien er også i generel bedring. Nu mangler vi bare at manden i huset skal få brændt de sidste spritrester af efter en meget våd fødselsdagsfest i Brønshøj i går aftes…
Vejret har artet sig gevaldigt lige til vi nåede Støvring. Så var der pludselig sne igen og ikke nok med det – der var også masser af mennesker, som uvist af hvilke årsager, havde store problemer med at føre bil. Det er vist bare noget der ligger til nordjyder…

Vi nåede at invadere søsters hjem eftertrykkeligt. Det har siden krævet besøg af en mindre delegation fra ISS og så har de vist forøvrigt bestilt deres rekreationsophold på Skodsborg. Det var skønt at hygge og bare blive forkælet – uhm, det gør vi snart igen…

Forude venter endelig en arbejdsmandag. Jeg starter, efter 1 måneds sygemelding, igen på arbejde i morgen og jeg glæder mig som et lille barn. Herligt! :-)

Du vil sikkert også kunne lide