1

Så er det en aftale…

Med dejligt og velkomment besøg i eftermiddags endte dagen i al sin enkelhed på bedste og fineste vis med en aftale om kvalitetssamvær – altså sår’n på ægte kvindemaner. Nu ska’ vi dælme til at hygge – altså Hanne og mig, dér, så…

Mænd er forment adgang. Vi gider dem ikke. Vi gider være sure, glade, menstruerende, gravid-og-lad-os-endelig-snakke-om-det-agtige (altså Hanne er gravid, ikke mig). Vi gider være sure på mænd og vi gider være vildt lystne efter mænd. Vi gider være kulturelle – altså på den fede måde, ikke… Vi gider gå på kunstudstilling og beundre Trampedach’s de bedste og købe os fattige i litografier. Vi gider være husmoderlige og sy tevarmere, bage brød og sylte agurker – altså på den fede måde, ikke… Vi gider være grædende kvinder som kræver trøst og vi gider være stærke kvinder, som kan det hele selv… Vi gider være bitchede, tøsede, flæbende, stærke, moderne, gammeldags kvinder, men vi gider bare kun være os selv…

Hanne og jeg har aftalt, at vi nu gør noget ved det… altså snart… ikke…

Du vil sikkert også kunne lide