17

Mor… I elsker os ikke…

Fordi andre har smag for børneskilderier på væggene, er det vel ikke ensbetydende med at vi skal have det samme?
Jeg mener…
Nå men… det er i grunden ganske uinteressant hvad jeg mener, for datteren herhjemme erklærede for år tilbage, at vi ikke elskede hende og storebror, fordi der ikke var billeder af dem på væggene herhjemme. Hmmm…

image

Vi løste det med en væg dedikeret til tåbelige familiebilleder, som hurtigt og billigt kan skiftes ud. De er nemlig sat i 40 billige skifterammer og kun printet ganske uden glans og helt tilfældigt på almindeligt kopipapir. Så er der råd til hurtige udskiftninger og smadrede glas og det fungerer faktisk rigtigt godt, bortset fra at det trækker ud, når vi skal smide gæsterne hjem, for det foregår ude ved anetavlen, som altid er god for en snak om både det ene og det andet…

Fridagen er brugt til bl.a. at skifte de famøse ud, så der er friske billeder og rene gulve nu…

PS – Jo, jeg er der også… ;-)

Du vil sikkert også kunne lide