4

Lidt snedig er man vel altid…

Nogle dage er der behov for lidt stilhed. Sådan på det personlige plan. Brug for at vegetere. Brug for at tænke lidt og mærke efter. Brug for at genetablere den balance der er blevet forrykket af livets uforudsigelighed.

Sådan en dag havde jeg i dag og med to ualmindeligt friske unger og en lækker mand er det svært at finde ro, men med mit kendskab til resten af familien, kunne de snydes. Og jeg havde ret…

Jeg har hygget i haven i dag. Gået lidt i egne tanker og har genfundet ro og livsglæde. Taknemmelighed over at være til. Og så fik jeg lov til at gøre det helt alene, for får de lov… så bli’r de hellere inde end vover sig ud i luften – de er sgu egentlig så nemme…

Du vil sikkert også kunne lide

4 kommentarer

 • Avatar
  Svar
  Liselotte
  6. juni 2004 at 08:24

  Uhhh… det lyder l?kkert med m?ske-hus, s? du kan f? forn?jelsen af have ogs? :-)

  Det der med at bage kan jeg genkende. Jeg bager jo ogs? meget og det er ganske rigtigt meget afslappende. Maden laver jeg ikke l?ngere – det g?r manden og det er ved at v?re 8 ?r siden jeg sidst havde hovedansvaret for det, s? jeg har n?sten glemt det, n?r jeg en sj?lden gang f?r overladt gryderne ;-)
  Jeg kan dog godt lide det, men min k?kkentjans g?r alts? mere i retning af bagning og s? sylter jeg og laver marmelade i vildskab, n?r vi n?r lidt l?ngere hen p? s?sonen ;-)

 • Avatar
  Svar
  Grith
  6. juni 2004 at 08:16

  Faktisk kan havearbejde og madlavning v?re helt mediterende, har jeg h?rt et sted:-) S?dan at man kan lade rigtig godt op, og der er vitterligt mennesker der slapper bedst af s?dan. Hvis jeg er rigtig irriteret hj?lper det mig at g? i k?kkenet et par timer og fremtrylle et l?kkert br?d, hovedret olign. – nu har jeg ikke nogen have, s? der kan jeg ikke rigtig lade op:-) Men det kommer forh?bentlig snart….vi er nemlig ved at forberede os p? at s?lge vores lejlighed og k?be hus:-) Jubii….

 • Avatar
  Svar
  Liselotte
  5. juni 2004 at 20:18

  Ja, et kurbad lyder un?gteligt l?kkert, s? jeg forst?r hvorfor I gemmer jer der ;-)

  Herhjemme bet?d min tid alene, at jeg fik h?ndluget k?kkenhaven, forberedt drivhuset, som jeg ellers havde opgivet i ?r og desuden fik jeg hygget lidt om planterne p? terrassen. Altsammen noget, som kan g?res i eget tempo og med passende hvil ind imellem. Sk?nt :-)

 • Avatar
  Svar
  Grith
  5. juni 2004 at 17:23

  Smart Liselotte! Man har sgu da brug for at v?re alene indimellem:-) Godt for dig at du fik tanket op:-) Jeg gemmer mig i kurbadet i morgen sammen med Randi og tanker op p? den m?de:-) Det er simpelthen s? fedt!

 • Byd gerne ind