11

Latterlig lille loppebefængt lusepuster sælges… snart…

Nu gik jeg jo forøvrigt – en anelse overmodig, som altid – og blev lidt høj i hatten derude i dyreparken. Havde jo Pjoskar med og blev hjemmefra advaret om, at de fleste hunde ikke bryder sig spor om at komme i Zoo, fordi de kan lugte rovdyr.

Min hund stod naturligvis med forpoterne solidt forankret på kanten af løveburet, mens han vagtsomt ventede på at de kom for tæt på – så skulle de selvfølgelig have en røffel. Henne ved leoparderne kastede han sig rundt i vildskab, for ind til dem ville han altså. Slås ka’ man vel altid, når man vejer på den rigtige side af 10 kg…

Alt i alt var jeg jo gået hen og blevet sådan lidt småstolt ejer af den brutale dræberhund jeg havde med, så da vi nåede ned til gederne og han stak halen mellem benene og begyndte at småklynke, mente jeg jo det måtte skyldes alt andet end angst for alle små børns favoritter, men nej…
Den latterlige hund ejer jo ikke dræberinstinkt eller for den sags skyld mod i portioner større end dem man får serveret på en fransk restaurant. Han er bare dum. Han havde ikke fattet konceptet med løve kontra ged – og så snakker vi ikke mere om det.

PS – er der nogen som vil gå med ham næste gang vi skal i Zoo. Jeg vil nemlig ikke!

Du vil sikkert også kunne lide