21

Årh… det er da et meget pænt navn…

Jeg mødte på arbejde i morges, helt som aftalt, men min bruger havde glemt at give besked om, at hun ikke havde brug for tolk. Eftermiddagens opgave er også aflyst, så det ser ud til, at der gemmer sig en foræring i form af en fridag i dag. Den slags er ikke så ringe endda, så hvad skal man ellers lave, hvis ikke man i hvert fald skulle starte formiddagen med at foretage sig noget næsten overflødigt.

Efter en snak ovre hos Lars om msn og alt det skæg man kan have med at skifte navn, besluttede jeg mig for at downloade msn Plus, som gi’r mig lov til selv at navngive mine kontakter. Så ka’ de lære det.
På min liste står de nu opført som “Ham den dumme”, “Momse”, “Kværulanten”, og hvad fantasien ellers rækker til…

PS – jeg siger ikke hva’ du hedder på min liste. Det er min hemmelighed ;-)

“>

Du vil sikkert også kunne lide