19

Lidt oplysning til…

Normalt gider jeg ikke videresende eller gengive historier, som sendes til mig i en mail, men jeg kan godt lide gode sande historier og det er den her, så her kommer den:

En dag i Edens have kalder Eva på Gud “Gud jeg har et problem!”
“Hvad er problemet Eva????
“Gud, jeg ved du har skabt mig og har skaffet denne vidunderlige have og alle disse dejlige dyr og den morsomme, vittige slange, men jeg er ikke lykkelig.”
“Hvorfor ikke Eva?” kom svaret oppefra.
“Jeg er ensom, Gud, og jeg er dødtræt af æbler”
“Nå men så har jeg en løsning til dig, Eva. Jeg vil skabe en mand til dig”
“Hvad er en mand, Gud?”
“Denne mand vil være en simpel skabning, med mange dårlige vaner. Han vil lyve, snyde og være selvglad – alt i alt vil han gøre livet besværligt for dig. Men han vil være større, hurtigere og vil kunne lide at jage og dræbe ting. Han vil holde dig med selskab og tilfredsstille dine behov. Dog vil han være humorforladt og vil kunne lide barnlige ting som at slås og sparke til en bold. Han vil ikke være særlig intelligent, så han vil få brug for din hjælp til at tænke ordentligt.”
” Det lyder godt” sagde Eva med et ironisk hævet øjenbryn. “Hvad ellers…?”
“Jah… øh…du kan få ham på een betingelse.”
“Hvad er det, Gud?”
“Som jeg sagde før, så vil han være stolt, arrogant og selvglad. Så du er nødt til at lade ham tro, at jeg skabte ham først. Så glem ikke….. det er vores lille hemmelighed….. Sådan kvinde til kvinde.”

Du vil sikkert også kunne lide