19

Lidt bevidst er man vel altid, eller…

At blive bevidst…

Ikke længere jonglere bevidstløs rundt med selvkomponerede regler, som passer til lejligheden… eller den dovenskab der lige i øjeblikket bemægtiger mig.
Det er næsten sår’n spirituelt. Hun vil hade mig nu for at kalde det spirituelt, men jeg nævner trods alt ikke hverken ånden i glasset eller clairvoyante spåkoner… men det der med at lade tvivlen komme den anklagede, som i dette tilfælde oftest er et ord, tilgode.
At lade tvivlen bestemme, at det er nødvendigt lige at slå op her.
Det er hendes fortjeneste…

Jeg tror hun bliver knalddygtig og næste gang hun i den bæbrune passerer Ålborg, har jeg tænkt mig at headhunte… med jagtriffel egnet til elefantsafari… for vi kan nemlig godt bruge en der gider…

Du vil sikkert også kunne lide