2

Blege baller…

Helt ærligt…

Det er ikke rimeligt, at jeg, en barfodsblogger, skal gå vinteren i møde med blege baller.

I hvert fald syn’s jeg personligt at det nærmer sig noget der ligner obstruktion af et tilfredsstillende og nogenlunde fornuftigt fremadrettet og positivt livssyn. Efterår og vinter bliver ulideligt – i hvert fald for mine omgivelser.
Jeg kommer til at skumme af indebrændt lyst til at smide korpus i varmt sand og hvordan skal jeg kunne vedblive at undertrykke den trang? Den er upraktisk når man står i kø nede i Netto. Den er upraktisk når man sidder midt i familiemiddagen. Den er vel, generelt set, temmelig upraktisk i vinterhalvåret.

Jeg har allerede fundet min strand-bibel frem og der er ikke andet end spændt forventning at spore, når jeg lægger planer. Strandudstyret er herhjemme begrænset til et tæppe, så det skal ikke tage mig 2 sekunder, at finde bilnøglen frem og få pejlet retningen. Jeg mangler bare lige varme ud over de usle 20 grader der bydes på i disse dage.

Hvem ka’ mon bestikkes…? Og nej, solarium erstatter ikke sand mellem tæerne og udsigt til nøgne kroppe – og det ved du jo også godt…

Du vil sikkert også kunne lide