4

Løgn… fra ende til anden…

???Hejsa, kan du lege????

???Ja, kom indenfor.???

???Jeg kender faktisk en pige, som næsten fik fingeren bidt af af en haj.???

???Nej… er det sandt????

???Ja, og ved du hvad hun mistede næsten sine fingre for den bed 3 af dem af og bagefter lykkedes det kun at sy de to af dem på igen og det er i grunden skrækkeligt for nu kan hun ikke lære at skrive rigtig formskrift og det er noget de lige er startet på oppe på Olines skole og lærerinden siger at de skal lære det og det er altså frygtelig svært at holde på en blyant med kun 3 fingre og det er hun nødt til fordi læreren ellers bliver enormt sur og så kan det være at hun går helt amok for det siger ungerne at hun sommetider gør og det er bare skrækkeligt så du skal passe enormt på med at have fingrene for langt fremme nede i Kattegatcentret altså ikke…???

???Oliiiiiine… er det rigtigt hvad din mor siger????

Du vil sikkert også kunne lide