3

Døde dyr og ørepropper…

Jeg kender en kvinde, som altid er god for underholdning af en eller anden art. Ved første øjekast ganske uforskyldt, men ved nærmere overvejelse også fordi hun er enormt god til at se det sjove i det meste. Jeg elsker, når hun siger ???Nu skal du alligevel lige høre…??? og så starter op på en af de her sjove historier om ting som overgår hende, når hun har sin gang ude i verden.

Lige nu er det småt med det. Hun går hjemme på barsel. Det gør dog ikke hendes liv mindre underholdende. I hvert fald ikke for os andre.

Jeg ringede hjem til hende, for jeg havde fundet de FEDESTE støvler til ældste på den matrikel. Ikke nok med at de var LYSERØDE, men de var også helforede med et dødt lam og fra Angulus, som laver dejlige, smukke og fodformede støvler til små engle. Ville hun have dem?

???Ja, for pokker da. Køb dem endelig… jeg betaler senere…???

???Helt i orden. Hvad er det for en larm i baggrunden????

???Det er Clara (red.: yngste skud på stammen derovre – nu 5 måneder) – ja, hun er altså begyndt at skrige sådan, men det gør ikke spor, for jeg monterer bare mine ørepropper. Så er det ikke så slemt.???


Det er sjældent man møder nybagte mødre med en så prosaisk tilgang til afkommet. Det er forfriskende og med Hanne på nethinden, iført neongule ørepropper, fortsatte jeg til kassen og betalte for herefter at køre hjem forbi den bette Emma og hendes selvforskyldt halvdøve mor. Emma blev MEGET LYKKELIG og ligger formentlig lige nu og sover med de lyserøde støvler på.

Når mor sover med ørepropper (far snorker nemlig også sådan…) kan datteren vel også sove med døde dyr på fødderne…

Du vil sikkert også kunne lide