11

Der røg tomaterne til næste sommer…

Efter lyden at dømme, røg hele den ene langside af mit drivhus for nogle minutter siden. Lyden af splintret glas var tydelig, men mørket forhindrer mig i at se om det er tilfældet. Det må vente til i morgen, hvor vejret formentlig vil arte sig lidt mere menneskevenligt…

Et 140 år gammelt elmetræ står ude for enden af huset. Det er dødt. Elmesygen har taget de sidste rester af livskraft i sommer, så det skulle jo fældes. Snart. Vi har naturligvis ikke nået det og frygter nu, at orkanen gør det for os. Heldigvis blæser det i den “heldige” retning væk fra huset, så vi krydser fingre.

Nå ja… og ellers så har vi det jo godt. Indendøre holder vi varme skansen, men bageriet er opgivet. Det er elforsyningen alligevel for ustabil til at vi vil satse på. En bøf ka’ vel gøre det, snart…

Du vil sikkert også kunne lide