20

Hvad med størrelsen?

Det er de underligste ting man kan ende med at diskutere. Især kvinder imellem. Uden anden anledning, end man befinder sig i samme lokale, har snakketøjet i orden og tid til det meste…

Sidst jeg befandt mig i den situation, kom vi til at diskutere mandens kæreste eje. Det han beskæftiger sig med størstedelen af døgnets vågne timer og meget gerne underholder os kvinder med. I hvert fald underholder han gerne med størrelsen på værktøjet – og deraf kan for øvrigt udledes, at der er rigtigt mange mænd, som kunne bruge et kursus i at anvende lineal…

Vi snakkede størrelse. Du ved… ???værktøjsstørrelse???.
Er den nu vigtig, eller er det ganske og aldeles ligegyldigt, hvis ellers manden er opfindsom nok. Der var delte meninger, så enhver bør have en chance, bare de finder den rigtige at fornøje.

I forlængelse af den snak, endte vi selvfølgelig med at dele historier. De er jo fortræffelige til almindelig underholdning og med et pædagogisk sigte har de altid en berettigelse, som retfærdiggør lidt tøsefnis og høje grin, hvilket vi heller ikke blev snydt for denne gang.

Historierne var mange og de var underholdende. En af de uheldige kommer her…

Forelsket gennem frygtelig lang tid, havde hun endelig fået ham godt og grundigt hængt til tørre. Nu var tidspunktet endelig kommet. Ophidset og spændt kastede hun sig over først bæltet, så bukseknap og lynlås. Det kunne ikke gå stærkt nok, men STOR var skuffelsen, da hun endelig nåede til det der skulle sprede glæde og fornøjelse om ganske få sekunder. Hun løb tom for ord og pludselig – helt impulsivt – røg det ud af munden på hende, det hun aldrig siden har glemt, men til gengæld græmmet sig så rigeligt over…

???Wow, dine fødder er da ellers ret store …??? og det er simpelthen ikke godt nok…

Jeg vil for øvrigt til enhver tid benægte, at det er min one-liner. I hvert fald så længe jeg ikke skal kigge dig ind i øjnene, mens jeg gør det…

Du vil sikkert også kunne lide