2

Stilhed…

Morgenstund i ro og mag. Kaffe i kruset og stilhed. Det er underligt. Meget underligt…

Jeg har sovet længe i dag. Jeg har sovet så længe, så jeg kun var mig selv, da jeg stod op. Alle sure børn var taget afsted.
Alle krav om deltagelse i det uretfærdige i ikke at eje en eneste klud at tage på var forsvundet ud i den blå luft. Alle formodninger om, at jeg har tid til det meste om morgenen eksisterer ikke. Ingen forlanger, at jeg skal finde skoletasker, støvler, huer og forsvundne blyanter.
Der er ikke skyggen af risiko for at blive overfaldet under bruseren med krav om at redegøre for atomkraft, hvordan man får en pære til at vokse i en flaske eller hvorfor der ikke findes flere arter hajer end der gør.

Der er bare mig…

Det er ualmindeligt dejligt :-)

Du vil sikkert også kunne lide