4

Uhhh…

Det g?r mig bare s? glad…

– at solen skinner og for?ret st?r p? lur…
– at jeg har udsigt til 17 herlige fridage…
– at jeg skal have g?ster i l?bet af min ferie, som jeg gl?der mig meget til at byde velkommen i kaos…
– at min s?n kommer hjem med et stort smil klistret p? ansigtet – bare fordi han kan…
– at det er ugens absolut bedste dag, fredag…
– at yngste er taget p? weekend hos en god veninde og bogstaveligt talt hoppede af gl?de, da jeg sagde at det var i orden…
– at der stadig kommer tilmeldinger til Operation P?skeglad – sidst jeg talte var vi omkring 35 mennesker – s? kom ud af starthullerne og f? jer meldt til – alle I som endnu ikke har gjort det. Man skal jo ikke v?re blogger for at deltage. Man skal v?re menneske, s? der kan de fleste af mine l?sere vist godt v?re med – ellers h?rer jeg gerne om det…
– at jeg har en ide til min p?skeoverraskelse, som jeg lige straks skal starte p?…

Du vil sikkert også kunne lide