3

Så nåede hun grænsen…

Rugbrødet skal i ovnen om 2 minutter. Jeg havde tænkt mig at bage en stak pandekager til tøserne (Oline har veninde på overnatning), men…

Der er noget ufatteligt utiltalende over surmulende unger. Jeg kan ikke tage dem alvorligt. Jeg gider ikke se på skævvredne ansigter, skulende tøser og jeg GIDER IKKE høre på tvære og sure kommentarer, når det KUN handler om at man vil ha’ sin vilje.

Det sidste jeg hørte var en dør der gik. Nu er ungen forsvundet, så jeg i det mindste ikke skal se på det tvære ansigt, men… jeg GIDER IKKE skulle bruge min søndag eftermiddag på at lede efter en unge, som åbenbart er vant til, at det er alt rigeligt at surmule for at få sin vilje.

Jeg afventer. Ser om ikke hun finder ind igen. Jeg er rasende, for hun holder ikke bare Oline som gidsel. Hun har taget mig med nu, for hun er mit ansvar og jeg aner ikke hvor hun er. Hun skal vist have en snak med mig om hvordan man agerer.

Mit barn HAR lært det…

Du vil sikkert også kunne lide