4

Hjemme igen…

Hjemme igen, kan jeg konstatere, at foråret heldigvis også har nået nordjylland. Der var blå himmel, sol og god mad i vente, da vi svingede caravellen ind på gårdspladsen.

Fra København gik turen omkring Herfølge og siden Svendborg inden kursen blev sat stik nord mod Gug, så eftersom min blogger-kidnapning er lykkedes, kan jeg hermed afsløre, at der ikke bare har været almindelig kidnapning på åben gade, men ydermere har vi faktisk gjort os enorme anstrengelser for at skjule den endelige destination for et ganske og aldeles uskyldigt menneske, der nu er offer for grov udnyttelse oppe i børneværelset. Jeg synes, at jeg kan høre skrig…

Det har været nogle dejlige dage på sjællandsk jord, men det var nu også skønt at vende hjem til gården, hvor mormor og yngste ventede med tillykke til farmand, som i fødselsdagsgave af mig, fik lov til at kidnappe en af vores lækreste bloggere. Han er en heldig mand…

Du vil sikkert også kunne lide