7

Lyksalighed

Gårsdagens rov måtte i jorden. De næste to dage er jeg i København, så det skulle klares i dag og selvom vejret er gråt og ind imellem vådt, er der stadig vidunderligt udenfor.

Gårsdagens rov

Tidligere i dag var jeg i Århus, hvor solen skinnede og vejret var varmt, men det vendte permanent omkring Haverslev og siden har det været truende, men lunt. Lige vejr til at plante i.

De nye valmuer

Min blå Geranium stortrives i år, hvor blomsterrigdommen er slående. I dag fik den selskab af to  lyserøde kæmpevalmuer.

I går var en blomst fuldt udsprunget med den mest vidunderlige, sarte lyserøde farve, men inden jeg ramte matriklen, var samtlige kronblade faldt til jorden, så i dag er kun resterne tilbage. Til gengæld minder de mig om Josephine Bakers bananskørt, så det er da ikke noget ringe bytte, når der stadig er bristefærdige knopper på planterne, som i løbet af nogle dage vil berige haven med store, tunge blomsterhoveder. Jeg kan slet ikke vente.

Nye potter

De nye potter blev også taget i brug. Den nye Appleblossom skulle have plads og en tidligere indkøbt plante kunne også trænge. Nu er der skik på skidtet og jeg skal vel i gang med at forberede de næste par dage i København. Sæt i gang, Liselotte!

Du vil sikkert også kunne lide