5

Bunker af talent…

S? forsvandt dagen i en str?m af m?rkelige og uventede h?ndelser, g?ster og overraskende informationer om b?de det ene og det andet. Intet fornuftigt kom der ud af den, udover vasket?jsbunkens tydelige skrumpen. Heldigvis.

Planerne for i dag var ellers klare. Jeg skulle have ryddet op i min enorme samling af glittede magasiner. Min store svaghed. Jeg elsker dem og k?ber i vildskab med det resultat, at der kan tapetseres i et mindre boligselskab med dem, hvis nogen gad?

Jeg troede, at der var ved at v?re styr p? skidtet men der er mindst 1? hyldemeter endnu og vi taler alts? magasiner, ikke b?ger. Det er mange. Flere end jeg har lyst til at skulle i gang med at sortere i.

Det er der naturligvis flere grunde til, men den indlysende er, at jeg ikke bryder mig om at smide ud. Desuden f?ler jeg mig forpligtet til at gennemse hvert enkelt for evt. inspirerende billeder, tekster eller andet, som skal klippes ud og f?jes til den bunke af klip jeg allerede har liggende. Man skulle jo s? n?dig?

Bunken l?ber ingen steder og med den potentielt d?delige placering foran mit skrivebord, er der ret store chancer for at jeg snart tager mig sammen. Det gjorde jeg som sagt ikke tidligere i dag.

Jeg er ekseptionel god til at bygge bunker. Kan det talent mon bruges til noget?

Du vil sikkert også kunne lide