6

For?rsreng?ring

Jeg har brugt lidt tid p? en for?rsreng?ring her p? bloggen i dag. Jeg har opdateret nogle af de underliggende sider, har ryddet op i noget af det, som efterh?nden var blevet for gammelt og jeg har fors?gt at rette lidt op p? nogle af de fejl, der helt sikkert forekommer her p? stedet.

Jeg har lavet nyt topbanner og sm? overskrifter i sidemenuen. Jeg har opdateret min 100-side med links og jeg har endelig f?et taget mig sammen til at kigge lidt p? nogle af de sm?ting, jeg var utilfreds med.

Jeg har helt sikkert overset d?de links, manglende billeder og det der er v?rre, s? skulle du falde over noget, som ser ganske forf?rdeligt eller bare meget underligt ud, h?rer jeg det gerne, s? det kan blive rettet.

Nu vil jeg snart kaste mig ind under dynen. Noget, som er us?dvanligt for mig s? tidligt p? en fredag aften, men jeg er i den grad s?vntr?ngende i disse dage, s? der er ikke andet at g?re, end tage det til efterretning og i stedet hygge med en god film, manden i mit liv og 35 pakker lommeletter. Det skal nok blive hyggeligt ;-)

Du vil sikkert også kunne lide