0

L?rdagssysler…

Vi st?tter vores lokale GVD-net, s? de leverer bredb?nd og en halv million tv-kanaler til matriklen dagligt. Gemalen var beh?rigt imponeret af hastigheden, dengang vi installerede skidtet, mens jeg sad, som en anden tudeprinsesse, og h?rdnakket p?stod, at jeg ikke kunne m?rke nogen forbedring overhovedet.

I dag har vi skiftet router. Jeg ved ikke hvad der er sket. Jeg ved det tog fandens mange timer og jeg kan efterf?lgende konstatere, at nu er internettet s? hurtigt herhjemme, at jeg n?sten bli’r bange for skidtet.

Jeg klager ikke :-)

I timerne mens routeren skulle konfigureres eksternt, var mormor barnepige mens vi vovede os ud p? b?de n?dvendige og mere lystbetonede indk?b. Mad var n?dvendigt, nyt halsb?nd og ny line til Oskar var n?dvendigt (n? ja, jeg ved godt, at han nu har hunde-guf til et helt liv ogs?, men det var alts? S? billigt) og s? var der lige turen ud i Bauhaus efter planter til haven.

Jeg har f?et k?bt enorme m?ngder planter. Som s?dvanlig har det v?ret sv?rt for mig, at skulle begr?nse indk?bene, men jeg lover til geng?ld, at terrassen bliver umanerlig smuk i l?bet af sommeren, n?r planterne f?rst er groet til. Der er investeret i 2 meget smukke mini-ahorn, en del Dahlia, margueritter, bl? blomster af alskens slags, lavendler, gr?sser og hvad ved jeg…

image

Da vi k?rte fra Bauhaus passerede vi Thomsens Planteskole og Kenneth foreslog en tur indenom, for m?ske havde de den l?nge ?nskede bl?regn.
De havde dem i 4 forskellige farver, men jeg ?nskede mig den lysebl? og fl?ede ikke bare ?n, men helt to ned af hylden og med hjem, s? nu skal der vokse bl?regn omkring den overd?kkede del af terrassen. Det bliver fantastisk smukt.

image

Jeg kan slet ikke vente med at skulle plante det hele, men nu er det for sent og skal jeg v?re helt ?rlig, kan jeg stadig godt m?rke, at “noget” har v?ret efter mig, s? jeg tror det m? vente lidt endnu, mens jeg i stedet passer lidt p? mig selv og ikke mindst resten af familien, som allesammen er mere eller mindre syge, mens vi s? vil vente p? den tordenbyge, som truer sydfra…

Vi er s? s?lle, at det n?sten bli’r komisk… men vi rejser os… lige om lidt ;-)

Du vil sikkert også kunne lide