10

Kulør på livet…

image

Hvad er din farve? Min er rød, som du ser… ifølge Pantone, som gerne vil sælge farver og HAR forpestet mit liv, så jeg ind imellem har spist Panodiler for flere end mig selv efter at have siddet og indåndet deres gamle sprittuscher (nu vandbaserede) en hel dag i layout’ens tegn.

Måske har de ret. Rød ER en af mine yndlingsfarver, men… jeg har altså ikke kun en… undskyld.

image Farver er noget af det vigtigste i mit liv. Jeg afspejler det ikke personligt, for jeg er kedelig sortklædt stort set altid, men jeg elsker dem og dyrker dem i al hemmelighed hjemme i min vindueskarm, bagest i klædeskabet og under madrassen.

Jeg ejer de underligste ting på grund af deres farve. Kun derfor har jeg 2 almindelige tandbørster liggende i kurven ude på badeværelset (jeg el’er den normalt), mindst 30 notesbøger, som forøvrigt er umulige at skrive i (papiret er alt for ringe eller de er trælse i formatet).

Jeg har også en mindre samling (okay, større så) tørklæder, som allesammen er ganske og aldeles ubrugelige, men umanerligt smukke i farverne. Jeg har en skræmmende stor samling skåle, som allesammen udmærker sig ved at have de smukkeste turkise, brune og limegrønne toner. Jeg har en håbløs tehætte, som er lige til at dø for, fordi farverne er en stor broget samling af mine yndlinge, men jeg drikker sjældent te og jeg bruger slet ikke den håbløse hætte.

Jeg har tuber, dåser, sten, papirlapper, hårspænder, ørenringe, lysestager, papirclips, indpakningspapir, silkebånd, krus, kander, sengetøj, blomster, servietter ja sågar landkort, fordi farverne ikke har været til at stå for.

Jeg elsker farver. Allermest kaffebrun og aquamarin/turkis… og så rød, naturligvis.

Hvilken er din farve?

Du vil sikkert også kunne lide