7

En lille bitte lur…

F?rste arbejdsdag efter ferien, er overst?et. En lille kort en af slagsen, s? den burde ikke kunne g?re mig s? tr?t, s? jeg synes, at jeg fortjener en eftermiddagslur, men fakta er, at jeg sagtens kunne finde plads til en s?dan lige nu.

Jeg har indtaget en kop kaffe ude i haven og sl?et et slag forbi vaskemaskinen kun for at konstatere, at der ikke er vasket?j. Jeg har vandet blomster, haft bes?g af en god ven og modtaget feriebarn til ophold p? matriklen i et endnu ubestemt antal dage. Jeg har ringet rundt til fors?mte kontorer, spist en ostemad og tjekket kalenderen mere end ?n gang. Jeg har lavet aftaler om frokoster, m?der og undervisning. Jeg har modtaget en pakke, som gjorde mig S? glad. Hun er sgu ikke s? tosset endda, selvom jeg ind imellem bli?r i tvivl ;-)

Jeg har i det hele taget n?et ufatteligt meget p? 1 times tid, s? nu var det den lur vi kom fra, men inden den effektueres, skal haven nydes en sidste gang inden regnen bryder l?s, for det samler sammen til et tordenbrag her i det nordjyske, hvor vejret ellers har v?ret til udend?rs aktiviteter hele dagen, hvor jeg naturligvis har v?ret lukket inde p? 3. sal?

PS ? Tak, tak og tusinde tak, dit frygteligt rare menneske :-)

Du vil sikkert også kunne lide