2

Hvo’n synes I selv det går?

Endelig fik vi ny leder inde på specialcentret for børn & unge. Vi skrev til hende i onsdags, skitserede kort sagsbehandlingen i forbindelse med anken omkring ansøgning i forhold til sommerferien.

Vi skrev også, at vi endnu ikke, efter 9 uger, har modtaget så meget som en bekræftelse på modtagelse af anken trods det, at vi har ringet og bedt om samme 3 gange og desuden er blevet stillet i udsigt, at svaret ville foreligge indenfor max. 4 uger fra modtagelsen. Vi har naturligvis slet ikke nogen anelse om, hvor langt sagen er, eftersom vi intet har hørt.

I dag kom der brev fra den nye leder. Hun undskylder sagsbehandlingen. Hun har aftalt med souschefen, at vores anke behandles i næste uge.

Helt ærligt. Det er en anke. Det er ikke en behandling der skal til her. Det er såre simpelt. Enten vælger de at sige, at deres tidligere afgørelse er truffet på forkert grundlag og tilkender os det vi har ansøgt om, eller de videresender den til den sociale ankestyrelse. Det er ikke sværere og skal ikke tage mere end 10 minutter.

Skulle de vælge den sidste løsning, kan jeg love, at der bliver hedt i helvede.
Det er ingen hemmelighed, at det her handler om vores sommerferie hvorfor vi hele tiden har haft en forhåbning om, at de tog hensyn til tidshorisonten og ydermere blev den første ansøgning afsendt d. 22. februar i år, hvilket må siges at være i god tid inden sommerferien.

Det har nu taget dem 3 måneder, et brev til centerchefen og trusler om offentliggørelse at nå frem til en behandling af vores anke i næste uge. Hvordan synes de mon selv det går?

PS – dette var en brokke-post. Dem vil jeg lave nogle flere af. Der er lige så meget lort, som der er lagkage her på matriklen – vi er bare gode til at grine ad det første ;-)

Du vil sikkert også kunne lide