4

Knitting on the edge of insanity…

image Noget af det Freddie Robbins gerne vil nå at strikke i dette liv er et hus, et fly eller en bro og man kan vel med rette sige, at hun er godt på vej med denne kreation.

Hun kalder sig selv for en anarkistisk strikker, inspireres af uld, religion og søvn, bare for at nævne nogle af kilderne. Du kan læse hele interviewet med hende lige her.

Skulle du ikke lige være i besiddelse af lige så meget fantasi som Freddie, kan du til gengæld strikke efter originale krigstidsopskrifter. Vintage strik tilbydes ganske gratis lige her, så der er ingen undskyldning for ikke at kaste dig over en lækker varm vest, avancerede elefanthuer eller den yndigste bluse.

image

Ruth Lee strikker også helt som det passer hende. Hun får produceret de mest fantastiske ting og jeg synes med rette det kan betegnes som kunst. Også hun har givet interview, som du kan læse her, hvor du også kan se mere af hendes strik.

Ekstra guf:
Mere end almindeligt optaget af at strikke
Imponerende hvad to pinde og en smule garn kan afstedkomme

Du vil sikkert også kunne lide