2

Boden

Hun b?d p? sm?, nyopgravede porrer, friske aspargeskartofler og guler?dder, men ingen hindb?r f?r i morgen. Vi tog fra, for det var b?de billigt og l?kkert og s?dan er det jo med boderne opstillet p? bivejene ude i sommerlandet. De rummer kvalitet…

image

Jeg k?ber gerne ved staldd?ren og gr?ftekanten og jeg er heldig, for jeg k?rer j?vnligt p? alle sm?vejene, som rummer alt fra fantasifulde hjemmet?mrede boder til professionelt udseende markedsvogne med stribede markiser og flotte skilte.

Hende vi k?bte af i g?r, mente det seri?st. Hun stod selv derude. Sorterede kartofler “for de sm? er r?dsp?ttekartofler”, som hun sagde. Hun havde ganske vist ogs? en lille vogn med den obligatoriske pengekasse, men selv stod hun lidt derfra under taget p? den improviserede luksusbod og hyggede sig med sorteringen, mens hun med tilfredshed kunne se sine ting forsvinde som dug for solen l?ngere henne ad vejen.

I aften skal jeg have nyopgravede aspargeskartofler og sm?, velsmagende porrer. Uhm…

Du vil sikkert også kunne lide