1

Det koger…

Det viste sig, at vaskemaskinens elektronik har indledt en anarkistisk og destruktiv l?srivelsesproces, som indtil videre har kostet ungerne deres overt?j. Den vil koge. Hele tiden.

Dette har bl.a. resulteret i, at mine ungers overt?j er ubrugeligt, hvorfor de m? fryse med anstand eller perspirere med Svend Pri svedb?nd monteret sammen med vinterovert?jet. Overgangsjakkerne passer nu sm?b?rn med korte arme og fortvivlelsen var total, da reparat?ren for lidt siden meddelte mig, at hele indmaden er ubrugelig.

I Sverige ligger min vaskemaskines redning p? en hylde. Der ligger det ikke ret godt og med krydsede fingre og fortvivlelse i stemmen, bad vi dem sende det PRONTO, s? det m?ske er her i morgen, n?r reparat?ren vender tilbage for at redde b?de maskinens og mit liv…

Du vil sikkert også kunne lide