6

Det var dengang…

Far vinder altid. Uanset hvilken farve vi v?lger, er det altid ham, som sidder og strutter af selvtilfredshed, n?r turen ender. Han v?lger altid f?rst og han v?lger altid r?d, hvilket Annemette er noget utilfreds med, for det er trods alt hendes yndlingsfarve.

Hun og jeg v?lger noget forskelligt hver gang, i h?b om endelig at vinde, men det ender altid med, at det er ham, som har talt flest biler, n?r vi endelig n?r frem til bestemmelsesstedet.

Vi sidder p? bags?det og t?ller. Der var en bl?! Der var en bl? mere!

Uanset hvor mange gange vi fors?ger, ender det altid med, at det er far, som vinder. Vi forst?r aldrig, at det er fordi danskerne er s? fantasil?se, at de allerfleste v?lger en r?d bil, men s? g?r tiden da med det?

Inspireret af /many

Du vil sikkert også kunne lide