8

Oblat i stedet for br?d

Det er s?ndag. Jeg har lyst til at bage. Kaste mig over nogle gode italienske br?d med masser af havsalt str?et p? toppen. Store br?d og sm? br?d. Br?d med durum og br?d uden.

image

Det er s?ndag og jeg skal p? arbejde, s? derfor ingen bageri i dag. Det er s?ndag og jeg skal snart have str?get tekstilerne, som skal give indtryk af, at jeg er et ordentligt menneske, som gerne g?r en ekstra indsats.

Det er s?ndag og min familie skal hygge. De skal formentlig ingenting, for ?ldste hoster. De skal tilbringe dagen med at lave s? godt som ingenting og n?r den er g?et, vil de kigge overrasket p? hinanden og sig ?Jamen, det var da lige morgen??, helt som de plejer.

Til den tid vil jeg v?re hjemme igen. En oplevelse rigere, vil jeg ogs? v?re. En af de oplevelser, som privatpersonen Liselotte aldrig ville have f?et. En af de oplevelser, som g?r mig klogere p? verden og den slags er slet ikke s? ringe endda og s? det g?r nok an, at jeg ikke kan forts?tte resten af dagen med sovekammerh?r og pyjamas. Jeg m? hellere g?re noget ved det? snart…

PS – solen skinner – solen skinner – solen skinner – jubi :-)

Du vil sikkert også kunne lide