17

Mens jeg venter…

Mens vi venter...

Jeg holder lige et kvarters pause, mens jeg venter på, at vi får gæster på garnlageret. Jeg sidder i den sol, som endelig kom til Aalborg og strikker. Jeg nyder pausen og jeg elsker at strikke, så det bliver vist ikke meget bedre på en onsdag :-)

Jeg er i gang med tredje bladmotiv på Tempelblomst. Det går fremad. Langsomt, men sikkert. Jeg nyder at strikke bladene. Jeg synes, at bladmotiver er smukke. Disse kommer til at gøre sig virkelig godt i denne model. Jeg glæder mig, til ponchoen er færdig.

Tempelblomst er fra strikkebogen Østen for solen. Den kan du også strikke i f.eks. to tråde Blackhill Højlandsuld eller en tråd Blackhill Højlandsuld, en tråd Blackhill Superfine Alpaca og en tråd Blackhill Kid Mohair Silk. Sammen vil de sidste tre tråde give et meget lækkert, blødt og luftigt resultat. Jeg vil gætte på, at en tråd Blackhill Højlandsuld sammen med en enkelt tråd Blackhill Super Kid Mohair også vil kunne virke og give en tyndere, luftigere udgave af Tempelblomsten.

Du vil sikkert også kunne lide