6

Kanelæblemuffins

Det endte helt anderledes end spået, som den slags ofte gør her på matriklen…

image Det var kanelen, som trak. Det var præcist det krydderi, jeg havde lyst til. På gulvet stod en kurv fyldt med de dejligste røde æbler, som skulle bruges snarest eller smides ud til fuglene.

Det endte med en portion kanelæblemuffins. Første hold står til afkøling, mens det næste er smidt i ovnen. De dufter helt vidunderligt, men jeg snuppede en udskrift af denne opskrift og gik i gang og opdagede først for sent, at smørmængden kunne være reduceret betragteligt, hvis jeg havde været lidt vaks ved den havelåge, jeg ikke har.

Der er MEGET smør i. Jeg ville, hvis jeg havde været lidt hurtigere, have næsten halveret mængden, men ikke desto mindre smager skidtet vidunderligt og dufter, så alle i huset er jævnligt forbi køkkenet, for at snige sig til smagsprøver.

Forøvrigt gider jeg ikke revne æbler, så jeg skar dem i små tern, som ligger, som hele æblestykker i de færdige muffins. Du kan ane det på billedet.

Aftenkaffen er sikret sidetallerken med godiser – det er skønt :-)

Du vil sikkert også kunne lide