3

Dagen derp?

image De sidste rester efter kollegernes g?stebud er slettet og den f?rste kop kaffe indenbords. Jeg er klar til at tage hul p? endnu en dag nu, hvor jeg har ryddet de sidste ting v?k efter g?rsdagens g?ster.

Det var rigtigt hyggeligt. Vi startede med at spise sammen. L?kker mad, hentet ude i byen, for vi gad ikke selv skulle i gang med at kokkerere. Der blev naturligvis snakket igennem undervejs, helt som den slags sammenkomster skal v?re.

Bagefter var det tid for Snedronningen. Dronning Margrethe har fremstillet decoupage som dekoration og ramme for genfort?llingen af H.C. Andersens eventyr.

Skal sandheden frem, ville det under normale omst?ndigheder overhovedet ikke g?re noget for mig. Jeg ville med andre ord ikke have set eventyret medmindre det var en af mine kolleger, som har tolket hele historien til tegnsprog. S? blev det jo pludselig interessant.

image Hun gjorde det formidabelt. Det var en fantastisk tolkning, som hun roligt kan v?re stolt af og der er bestemt ingen tvivl om, at hun sagtens kan tolke donningens nyt?rstale ogs?, s? det vil jeg da lige foresl? hende, n?ste gang vi ses. Hun skal sikkert ikke andet den aften alligevel…

Om lidt vil jeg til geng?ld tage hul p? denne dag. Den bliver lang. Arbejdsdagen slutter f?rst ved 22-tiden i aften, s? inden da er der et par ting som skal n?s.

Vasket?jet har p? forunderlig vis sneget sig ind p? matriklen og overtaget bryggerset, s? en intens territorial kamp vil formentligt udspille sig derude om et ?jeblik og n?r f?rst den er overst?et, er det formentlig tid til afgang.

Jeg m? heller komme i gang… lige om et ?jeblik. Der er nemlig stadig kaffe p? kanden…

Du vil sikkert også kunne lide