12

Jubi…

image Jeg købte denne stol på auktion i dag. Den er for fed og jeg er ganske utålmodig og kan ikke få den hjem på matriklen hurtigt nok.

Vi skal i gang med at renovere vores kontor. Det ligner en ulykke efterhånden, for de fleste andre rum er blevet foretrukket gennem årene (Vi laver det jo selv;-)) Det her rum fungerede jo…

Det har en fortid som legeværelse for ungerne. Alt deres legetøj var samlet her, fordi rummet ligger lige ved siden af køkkenet og på den måde altid har fungeret som samlingssted sammen med spisebordet oppe i køkkenet. Alle har kunnet se hinanden uanset hvad vi foretog os og det har vi nydt.

Siden voksede ungerne fra legetøjet og behovet for at have mor og far lige ved siden af og i stedet blev rummet langsomt forvandlet til fælles legerum for hele familien. Nu er her en kombination af computere, tegneredskaber, loddestation og almindeligt kaos, men det skal være slut!

Nu vil jeg have rummet renoveret. Jeg vil have nye borde, tjekkede stole (Åh ja, jeg synes faktisk den stol er for fed) og orden. Jeg vil finde sofaen frem fra loftet og etablere en hyggekrog hernede. Jeg vil gøre rummet endnu mere indbydende, for vi er her altid. Hele familien samles hernede i løbet af dagen. Nu skal det være endnu rarere at være her…

image Stolen er tegnet af Finn Juhl og den får selskab af en meget smuk stol, som Ole Wanscher har tegnet engang.

De skal glæde mit øje og min sjæl, når jeg fremover kommer ned for at arbejde og jeg glæder mig usigeligt til at få gang i projektet, men allerførst kom vi vist fra et projekt spisekammer, så det…

Du vil sikkert også kunne lide