0

Herligt!

Vi f?r g?ster i dag. Vi var ikke forberedte. Vi skulle angiveligt v?re adviseret med tilsendt brev og alting, men posten i lokalomr?det er mere end ustabil, s? m?ske er det havnet et forkert sted.

Vi har lige aftalt, at de kommer ved 15-tiden. Det giver mig tid til at n? at ligne et menneske og det giver mig tid til, at n? at rydde en smule op efter vores ferieugidelighed. Vi improviserer og der er s?m?nd ikke noget bedre.

Oskar f?r sin bedste ven p? bes?g. Han ved det ikke endnu, men n?r vi n?r til aften, vil han ligge og st?nne af tr?thed. Han vil ?nske fred og ro og han vil have haft s? rigeligt med morskab, at han faktisk tr?nger til at ligge for sig selv og lave ingenting.

Vi andre f?r bes?g af mennesker, som er enormt hyggelige at v?re sammen med. Ungerne hygger sig med hinanden og de voksne hygger sig om muligt endnu mere. Vi gl?der os :-)

Du vil sikkert også kunne lide