0

Brugt for i dag…

“Hold k?ft hvor er jeg glad for, at jeg ikke er enlig mor! Jeg var d?d inden en uge… eller ogs? var mine unger…”

Citat – Liselotte efter ?n enkelt aften uden faderen til afkommet hjemme p? matriklen…

Ungerne er lige sendt i seng. ?ldste med lidt hj?lp, naturligvis, men i seng er de kommet. Jeg er tr?t som et alderdomshjem, men det handler nok mest om, at jeg bliver s? frustreret over, at jeg ikke er bedre til at h?ndtere det lange l?mmel l?ngere. Alexander er ved at v?re stor. Rigtigt stor, s? det kr?ver mere end almindeligt h?ndelag at give den unge mand en h?ndsr?kning, n?r det kommer til at if?re ham eksempelvist et par jeans.

I dag st?dte jeg hans fod, fordi jeg ikke kan l?fte ham l?ngere. Jeg f?r s? d?rlig samvittighed og bliver samtidig ked af det, men ikke desto mindre d?r vi begge to af grin lige bagefter, hvor jeg har sat ham p? toilettet – og glemt at montere sikkerheden for ikke at blive ramt, n?r den unge mand bes?rger flydende. Jeg blev ramt… massivt… og han skreg af grin. Jeg m?tte grine med, for det var min egen skyld og glemt var, at han lige havde sl?et foden. Heldigvis :-)

Vi har hygget os. Spist m?rkelig mad og det endda meget sent. Alexander og Oline har leget Fugl eller Fisk og Alexander fik gemt tingen s? godt, s? Oline n?r aldrig havde fundet den til trods for, at den unge mand ind til flere gange hjalp hende massivt ved at kigge p? stedet. Han udv?lger gemmestedet med ?jnene og jeg gemmer for ham. N?r han skal fort?lle Oline om det er fugl, fisk eller midt imellem, kigger han op, ned eller ud i luften. Det fungerer up?klageligt og er noget de begge elsker. Vi brugte lang tid p? legen i aften.

Nu er de endelig sendt i seng og jeg sidder her med ondt i l?nden og lyst til en kop kaffe. Det f?rste er ovre i morgen. Det sidste kan jeg g?re noget ved, s? jeg er den der finder k?kkenet og f?r en kop kaffe smidt over. Hvem ved. M?ske vil manden have en kop med, n?r han vender tilbage fra Bob Dylans garanteret fantastiske koncert…

Du vil sikkert også kunne lide