2

Tirsdagsregn

image Udenfor regner det. Der er s? m?rkt, s? man bliver i tvivl om dagen har lyst til at indfinde sig. Det g?r ingenting, for vi sidder indend?re. Her er varmt og kaffen smager dejligt.

En hurtig portion cornflakes g?r det ud for morgenmaden og det smager jo ganske udm?rket, men bliver bare aldrig mere min hofspise. Jeg fik cornflakes til morgenmad hver dag hele min barndom igennem – hvilket er l?gn, men det f?les s?dan. Jeg har spist NOK cornflakes for et helt liv, men n?r det skal g? st?rkt, er de praktiske og anvendelige.
image
Oline er sendt afsted, som den eneste, der i morges skulle forlade hjemmets arne.

Hun er med i skolens store projekt teaterstykke for for?ldre og s?skende, s? hun er naturligvis meget optaget af at skulle tage sig godt ud p? scenen, hvorfor hun ogs? har s?rget for at f? den rolle med f?rrest replikker “for mor… jeg tager mig alts? bedst ud p? en scene, n?r jeg ikke skal sige forf?rdeligt meget…”, som hun siger.

Barnet har f?et tiltusket sig en rolle med hele 3 replikker. Hun er ikke uden evner.

Om et ?jeblik vil jeg tage mig sammen og rykke igennem. Der skal lige vaskes en maskinefuld t?j eller tre, st?vsugeren skal have lov til at larme og siden skal vi vist i gang med at forberede til vores projekt spisekammer, s? mon ikke jeg skulle f? gjort lidt ved det hele. Vejret er ikke til andet og hygge er der nok af lige her, hvor vi for 5 minutter siden ringede p? sygehuset for endnu en gang at aflyse Alexanders operation. Han er stadig ikke p? toppen…

Du vil sikkert også kunne lide