9

Fandens osse…

image Formiddagen er fuld af regn.

Der er intet formildende ved vejrets trang til at demonstrere oktober, men ikke desto mindre er den slags ikke nok til at skr?mme os fra udeliv. Vi elsker regn, men har bare et enkelt familiemedlem, som ikke t?ler den s? godt.

Det er ikke vejret, som g?r dagen til en ?v-dag. Det er frustrationen over, at det altid er s? sv?rt, at f? tingene til at lykkes. Alexander skulle egentlig p? aflastning i dag. Han skulle v?re der frem til mandag og vi havde planlagt m?ngder af praktiske ting, som skulle n?s, nu der var tid til den slags. S?dan er det altid, n?r Alexander er v?k. Vi bruger ofte tiden p? de ting, som vi ikke n?r i hverdagen.

Alexander har v?ret syg stort set non-stop i de sidste 5 uger. Han afslutter sin tredje penicillinkur i dag og s? h?ber vi p?, at han er klar til at starte i skole igen p? mandag. I mellemtiden skulle han s? p? aflastning, noget vi havde gl?det os til og behovet for nogle dage uden masker, medicin og natteroderi var ogs? ved at v?re p?tr?ngende, men… for der er jo s? det dumme men…

De ringede fra hans aflastning i tirsdags for lige at h?re hvordan det var g?et med hans operation. Vi kunne jo s? fort?lle, at den var aflyst endnu en gang. Vi var i gang med at aftale, hvorn?r Alexander ville ankomme torsdag eftermiddag, da vi i forbifarten n?vner, at han formentligt ikke er klar til at komme i skole fredag. De skal alts? p?regne, at han skal v?re hjemme den dag.

“Det kan han desv?rre ikke. Vi skal have ans?ttelsessamtaler om formiddagen”, er svaret vi f?r og det er fortvivlende, fordi vi har en st?ende aftale om, at de hver dag, inden dagen for alvor starter, vurderer om den unge mand er “fit-for-fight” eller har behov for en hjemmedag. Denne vurdering skal foretages hver eneste dag, fordi han for ?jeblikket er s? frygtelig skr?belig og render ind i den ene infektion efter den anden, men det havde de alts? ikke mulighed for at g?re p? fredag.

S? kan vi ikke bruge aflastningen til noget. Alle vores aftaler kan efterf?lgende aflyses. Vi kan, selvom vi ih?rdigt pr?ver, ikke undg?, at Alexander endnu en gang kommer til at opleve sig selv, som bremse for familiens frie udfoldelser. Det er ikke rimeligt overfor os, men det er slet ikke rimeligt, at Alexander skal have den mindste fornemmelse af at v?re en belastning.

Derfor er det en ?v-dag :-(

Du vil sikkert også kunne lide