12

Selvmordspilot in spe…

Nogle dage ender jeg med at v?re lige s? energiforladt, som hele det lokale plejehjems beboere efter torsdagens gymnastiktime, men s? hj?lper udsigten til en god kop kaffe og en times tid i ro og mag her foran computeren.

image

Det er ikke fordi jeg har knoklet. Tv?rtimod har i dag vel i grunden v?ret en forholdsvis rolig dag, hvor jeg har arbejdet hjemme hele formiddagen og siddet i m?de hele eftermiddagen, men jeg er tr?t og det er jeg, fordi jeg har investeret hjerteblod. Den slags koster og indhugget i energitanken er m?rkbart.

Jeg er et menneske, som uden omtanke investerer mit hjerte i alt det jeg br?nder for og ind imellem ville jeg ?nske, at jeg br?ndte lidt mindre, for jeg ved med mig selv, at det altid ender med at rende mig over ende. Jeg er frygteligt d?rlig til at forlade en “kampplads” uden veldefinerede m?l og udsigt til at n? dem. Hvis den slags ikke er p? plads, bliver jeg st?ende med sv?rdet h?vet og jeg rykker mig ikke en milimeter selvom jeg bl?der fra begge flanker.

En sk?nne dag ender jeg med at forbl?de, hvis jeg ikke tager mig gevaldigt sammen…

Du vil sikkert også kunne lide