2

Aftenhygge

Der slappes af og hygges i rigelige m?ngder inde bag ruderne.

image

Udenfor st?r t?ndte lanterner og markerer, at det er blevet den tid p? ?ret, hvor levende lys kan ses efter klokken 19, hvis ellers de placeres stategisk rigtigt. Det er disse…

Jeg nyder visheden om, at der er mange dage endnu, med tid og overskud til at lave ingenting. Jeg nyder ogs?, at jeg ikke skal op i morgen, men kan sove s? l?nge det skal v?re. Denne arbejdsdag blev overst?et p? sammentalte intervaller af 10-15 minutter som vel ialt bel?b sig til et par timers s?vn. Jeg skal ?rligt indr?mme, at jeg var tr?t.

Alexander skal vendes og suges. S?dan er det bare og det skal han sikkert ogs? i nat, men i morgen siger ingen, at vi skal st? op f?rend vi har lyst. Det er sand luksus og n?sten p? h?jde med det her

PS – KUN s?vnunderskud g?r mig s? n?jsom…

Du vil sikkert også kunne lide