7

Hvad skete der lige der?

Jeg st?r midt p? Nytorv. Jeg er i god tid inden arbejdet kalder, s? jeg t?nker, at det kunne v?re en god ide, at tage et billede eller to af den julesmykkede midtby. Kameraet er suget til kinden, for motivet er s?dan set fanget. Et smukt tr? med lysk?der, lige overfor hvor jeg st?r.

image Lige i det sekund jeg skal til at trykke p? udl?seren, m?rker jeg, at en forbipasserende mand smyger sig helt t?t ind til mig. Han st?r en h?ndsbredde fra mig og jeg trykker befippet p? udl?seren og kigger, med ?jet halvt p? klem, i hans retning.

“For helvede da!”, ryger det ud af min mund. Jeg er blevet enormt forskr?kket og er vist ogs? lige en anelse klar til 3 spark i skridtet og et uautoriseret Ninjaspark, hvis han s? meget som overvejer h?ndsp?l?ggelse. Det g?lder b?de fruen OG kameraet. Det ligger helt fast.

Jeg tager kameraet v?k og vender mig mod ham. Jeg kan godt se, at han bliver overrasket over det syn, der m?der ham, men han beslutter sig tilsyneladende for at spille spillet og forts?tter ufortr?dent uden ?n eneste gang at holde en pause, for at tr?kke vejret.

“N?, det er ellers l?nge siden sidst, men s?dan g?r tiden jo bare. Jeg kan ikke engang huske hvorn?r vi sidst s?s… kan du? N?, det er i grunden ogs? ligegyldigt, for jeg ville bare lige hilse p? dig, nu du alligevel stod her midt p? Nytorv. Pudsigt, at vi s?dan lige skulle rende ind i hinanden her, ikke… n? men hav nu en dejlig dag, ikke og vi snakkes ved…”, hvorefter han hurtigt forsvinder hen om hj?rnet i retning af Algade.

Jeg st?r m?bende tilbage. Han forduftede inden jeg n?ede at g?re ham klart, at jeg aldrig i mit liv har set ham f?r. Det var vist ogs? ligegyldigt…

Du vil sikkert også kunne lide