2

Stille dag…

Kenneth er sendt i byen efter de sidste indkøb. Han har endnu en opgave. Han skal køre Preben hjem til hans familie, så deres jul også kan starte for alvor. Klokken 14 “løslader” sygehuset patienten og efter sigende har han det godt, så trods en stående invitation om en juleaften her på matriklen, tror jeg de ender på deres oprindelige destination i morgen aften. Det er dejligt at vide.

Mormor og Oline er sendt i byen. De skulle handle ind og “noget hemmeligt”, som måske bliver til glæde for mig. Jeg ved naturligvis ingenting, men syntes bestemt, at jeg hørte Oline og Alexander hviske sammen i morges.

Farmor plager livet af Alexander med Horton Sagaen oppe i stuen. Når det bliver for meget kalder han, er aftalen, men ind til videre ser det ud til, at det alligevel er hyggeligt at sidde sammen med farmor.

Jeg vil sætte i gang med de sidste forberedelser, som inkluderer lidt bagværk fra fryseren, støvsugeren og en vaskemaskine, som heldigvis ikke er blevet juletræt endnu. Bagefter er det tid for en kop kaffe og et julehorn

Du vil sikkert også kunne lide