9

Klip til!

Lene er lige taget afsted efter en hyggelig formiddag med masser af snak om alt mellem himmel og jord. Måske havde hun en fornemmelse af, at jeg ikke bager pebernødder, for gæt hvad jeg fik… hjemmebagte pebernødder, som smager HELT fantastisk. Tusinde tak Lene :-)

Kaffepause

Om nogle timer sidder jeg i frisørstolen. Jeg glæder mig til igen at kunne styre manken, for det er ærlig talt ved at være en daglig udfordring, så det skal gøre godt. Lidt striber, nogle centimeter af og så er jeg kørende, tror jeg.

Efter frisøren kan der sikkert blive plads til en hurtig visit i Vejgård, men det er aldrig til at forudsige hvor lang tid damerne skal bruge for at gøre mig præsentabel. Jeg kan være bange for, at det denne gang tager rigtigt lang tid, men så må det være sådan. Jeg kan ikke fortsat gå rundt og skræmme verden, så jeg tager mig tiden og skal jeg være helt ærlig, så elsker jeg at sætte mig i frisørstolen. Ren luksus er det. Uhm.

Du vil sikkert også kunne lide