5

En dejlig dag!

Og sikke en skøn dag det blev. En af de dejligste dage i lang tid. Lutter skønne mennesker og mad, som var lækker og ikke det mindste julet.

Sne i SkørpingDet var til gengæld vejret, som bød på snevejr og glatte skovveje på vej til Skørping. En bagved kørende måtte undvige min bagende i et T-kryds ved at dreje ind i skoven, men der skete ikke andet, end vi begge fik en forskrækkelse.

Mens vi sad indenfor i smukke omgivelser og nød det gode selskab, faldt sneen tæt udenfor. Det blev dog aldrig til mere end 8-10 centimeter, men rigeligt til, at vi skulle fare med lempe på vejen hjem. Jeg havde en kollega med i vognen og vi kunne sagtens hyggesnakke hele vejen. Der var end ikke optræk til en snert af panik, selvom jeg stadig kører på sommerdæk, som kan lide at skøjte.

Hjemme igen fik vi lige en kop kaffe og nu er her så blevet stille. Ingen gæster mere. Svigermor er taget retur til Sjælland, mens jeg har været ude, så i aften er der ingen forpligtelser overhovedet, men blot at hygge inden arbejdsdagen i morgen.

Det kan jeg vist lige klare… og så var der forøvrigt ikke snerten af sne, da vi nåede Aalborg, så hvor fanden bli’r den snestorm af? Jeg savner den!

Du vil sikkert også kunne lide