17

Vi gjorde det!

Den smeltede chokolade er hældt i dejen og nu står det i ovnen og er allerede begyndt at dufte vidunderligt i hele huset. Vi måtte jo selvfølgelig bage brownies, da Oline vendte hjem fra skole…

Smeltet chokolade

Det er længe siden vi sidst har bagt dem, så en renæssance er på sin plads og med et glas iskoldt mælk, skal de nok gøre ind til flere af familiens medlemmer blide som lam, når jeg senere serverer.

I mellemtiden diskuteres der menu. Jeg vil gerne lave en indbagt mørbrad med en lækker, krydret og grøntsagsfyldt fars. Ovnstegte og saltede kartofler og lidt ærter kunne være følgesvende til den slags, men Oline er uenig. Hun har set, at der er fars i huset, hvorfor det eneste der kan produceres er enten frikadeller eller forloren hare. Et meget, meget underligt barn, som gerne spiser al den gammeldags mad vi gider lave…

Jeg tror det ender med et eller andet opportunistisk og selvkomponeret kompromis, men vi skal snart være enige. Om et øjeblik forsvinder adgangen til køkkenet, for der skal skiftes opvaskemaskine deroppe og den slags tager, hvis jeg kender de to herrer, som er ansvarlige for skiftet, mere end de berømte fem minutter. At være klar med det meste af forberedelserne kan klart vise sig at være en fordel.

Jeg tror en rask maddiskussion er på trapperne…

Du vil sikkert også kunne lide