4

Endnu en sommerdag…

image
Sådan skal en dag skrues sammen…

Sandslot. Stenspiral. Sandwich. Solskin. Tid der står stille og måger der svæver over horisonten. At lade sjælen svæve og ånden nyde.

At gætte Børnekrydsord med Oline. At lege tag-fat med Oskar. At sætte sig i spirende solnedgang og spise den medbragte mad. At trække tiden og bagefter køre en omvej hjem, bare for at trække den endnu længere.

At ende ude på havnen på Gjøl, hvor en solnedgang er smuk som bare fanden. At opdage, at der er sommerunderholdning med levende orkester, som er på omgangshøjde med Sussi & Leo. At købe en fadøl og sætte sig, stille, og kigge ud over Limfjorden, mens solens sidste skygger forsvinder. At få en hyggelig snak med både de lokale og de som bare er forbi, med en båd nede i lystbådehavnen. At lade 2 og 2 være fem og skide på om det bli’r alt for sent for alting. At lade tiden strækkes endnu længere, som en bukseelastik.

Du vil sikkert også kunne lide