11

Friskt

Og så pludselig, mens jeg lå godt og blødt og læste, blev der så ualmindelig behageligt og jeg blev træt og øjnene lukkede sig for et øjeblik. Salig salighed…

Det er jo blevet overskyet. Temperaturen er stadig på den rigtigt gode side af 25, men der er skønt vejr derude. Et tyndt skydække varsler vejrskift og der er fornemmelsen af torden, når jeg tager en tur ned gennem haven. Jeg elsker dette vejr. Det er nok omtrent det bedste, jeg ved.

Fordi jeg er en smule tosset, rejste jeg mig og tog fat i forsømmelserne og vandede igennem på terrassen. Nok skulle der være regn på vej, men sikkert ikke i mængder, som kan gøre en forskel for planter, der er modne til kunstigt åndedræt.

Nu er der ikke et øje tørt derude. Eller en plante. Heller ikke mig. Jeg er drivvåd, for jeg lærer aldrig, at man ikke kan tage slangen af vandhanen uden straf i form af iskoldt brusebad. Friskt er vist ordet.

Du vil sikkert også kunne lide