13

Blandede bolsjer…

Jeg kan se bordet igenJeg er nået langt i dag. Rigtigt langt. Det er tilfredsstillende og jeg er glad. Jeg kan igen se den nye bordplade. Jeg nyder, at jeg kan se gulvet og der er orden de mest relevante steder, så det kan vist ikke være bedre.

Alle bøgerne er sorteret. Der er tyndet ud, med hård hånd og nu er der igen god plads i rækkerne. Bladene er sorteret og afhændet. Først tog Hanne en stak og siden ringede jeg til Tina (min nabo), som gerne overtog resten af stakken. Skønt, så er de væk.

Skuffer og skabe er gennemgået, ryddet grundigt op og nu er der sirlig orden – i hvert fald et stykke tid. I morgen eller onsdag, starter vi så på den sidste halvdel af arbejdsværelset. Det har måttet gøres i to etaper, fordi jeg hele tiden har haft brug for at have en arbejdsplads, så derfor kan jeg se frem til endnu en omgang med skidt og støv, men det som er lavet kommer i hvert fald ikke skidt tilbage, så det gav i det mindste en smule overskud, da dagens mest kedelige situation opstod.

Alexanders nye stol gav et nyt tryksår hvor korsettet rammer hoften, så han måtte sidde i stolen uden korset og det viser sig uheldigvis, at den slet ikke egner sig til det brug og det endda på trods af, at det var et udtrykkeligt krav til den. Stolen koster enorme summer, så i orden skal den være, men det hjælper ikke umiddelbart Alexander, som desværre måtte tilbage i sin gamle stol igen.

Det var han ked af og det er vi kede af. Vi er trætte, hudløse og brugte til bristepunktet, så der blev talt med temmelig store bogstaver, da vi havde kontakt til fabrikanten.

Der går en uge inden han har mulighed for at komme og se på det. En uge! En uge er frygtelig lang tid, når man ved, at der i den anden ende er endnu en ventetid, mens de nye tilpasninger bliver færdige. Heldigvis ventede et par dage i aflastning, så om ikke andet, er der plads til at få samlet op på det meste uden at behøve, at have dårlig samvittighed over ikke at holde fri sammen med ham. Så er vi til gengæld klar, når han kommer hjem igen. Helt klar, sagde hun så optimistisk :-)

Du vil sikkert også kunne lide