7

Illusion

Jeg kan lide, at man ikke tager sig selv alt for højtideligt, så…

Endnu en af de heldige er ankommet og Gud er godt i gang med rundvisningen. Han slår ud med armene og viser grønne enge, bølgende kornmarker og rislende bække. De går videre og han fremviser behagelige senge, bløde sofaer og kabel-tv, mens de småsnakkende tager Himlen i øjesyn. Til sidst når de frem til en lang gang, med utallige lukkede døre.

Mens de bevæger sig ned gennem gangen tysser Gud mere end én gang på den nyankomne, som til sidst ikke længere kan udholde sin nysgerrighed og derfor hvisker ham i øret: ???Undskyld, men hvorfor hvisker vi????, hvorefter Gud svarer: ???Kan du se alle de døre der? Inde bag f.eks. den dør sidder Jehovas Vidner, bag de to der, sidder mormonerne og derinde sidder…”

“De tror allesammen, at de er alene???.

Det er god værkstedshumor :-)

Du vil sikkert også kunne lide