4

De skynder sig, langsomt.

Hulsten

Min familie er ikke den hurtigste på jorden. Jeg har 2 medlemmer, som ikke kan skynde sig. Intet kan få dem i gear. Absolut intet. De tager sig vældig god tid og jeg har stadig svært ved at leve med det, men med årene har jeg lært, at det er spild af god tid, at prøve at skynde på dem.

Jeg drikker kaffe. Jeg skriver og læser lidt. Jeg pakker. Jeg lufter Pjoskar, som ikke er utilfreds med en formiddagstur. Jeg vasker tøj, jeg vander planter og jeg går en tur i haven. Jeg bruger tiden på noget godt i stedet for at ærgres. Det kan ikke betale sig.

I haven finder jeg mine hulsten. De minder mig om, at vi kører om lidt. Modificeret om lidt, for ingen ved hvornår vi rammer Nørre Vorupør, men det sker vel inden frokosten er spist. Kan jeg håbe…

Du vil sikkert også kunne lide